24/7 Full Service voor alle koel- en vriescellen

Anbo Cool biedt u tijdens de huurperiode gegarandeerd 24 uur per dag, 7 dagen per week full service via het controle center.  Alle koel- en vries cellen worden  gecontroleerd volgens de laatste eisen van het  voedsel en waren autoriteit (VWA).

De koel – en vriescellen 20 ft zijn allen voorzien van de modernste technologieën zoals een draadloos modem voorzien van continu internet. Een ingebouwde sensor detecteert een storing in de vorm van een te hoge temperatuur, open deur melding, ingevroren verdamper of wellicht spanningsuitval.
De sensor staat in verbinding met de draadloze modem en plaatst een alarmmelding bij het remote controle center.

De koel- en vriescellen zijn 20 ft zijn tevens voorzien van een noodaccu om spanningsuitval op te vangen, een snel heetgas ontdooiing waardoor er minimale warmte afgifte is door de verdamper.

In geval van een storing die niet op afstand te verhelpen is zal het service controle center direct een service monteur naar de locatie sturen. U als klant wordt hier tevens van op de hoogte gesteld, een eventuele sleuteldrager zullen wij ook contacteren.

Het service control center kan indien gewenst een digitaal rapport van de temperatuurregistratie voor u verzorgen.

Voorbeeld van temperatuurregistratie; de pieken zijn de ontdooi cyclus van de compressor.Direct offerte aanvragen »

Ook zekerheid tijdens uw huurperiode? Gegarandeerd 24/7 full service

 


Koel- vriescellen voldoen aan HACCP

Anbo Cool past de richtlijnen conform HACCP regelgeving toe in haar organisatie. Alle koel- en vriescellen worden professioneel gereinigd
Lees verder...

Lees verder

Op iedere locatie

Anbo Cool beschikt over een modern en geoutilleerd wagenpark dat het mogelijk maakt om de koel- en vriescellen op iedere locatie te leveren.
Lees verder...

Lees verder

24/7 Full Service

24 uur per dag, 7 dagen per week full service via het controle center. Alle koel- en vries cellen worden gecontroleerd volgens de eisen van het voedsel en waren autoriteit (VWA).
Lees verder...

Lees verder

© 2019 Anbo Cool - Alle rechten voorbehouden

Realisatie: Affect Media