HACCP & Anbo Cool

Voedselveiligheid is erg belangrijk. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen is de HACCP methode ontwikkeld. Iedere onderneming die te maken heeft met de productie, opslag en distributie, de verwerking en bereiding van voedingsmiddelen is vanuit de Warenwet voor Levensmiddelen HACCP verplicht.

Op basis van deze richtlijnen HACCP wordt het hele bedrijfsproces gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de gezondheid van de eindgebruiker. Voor de aanwezige risico's worden beheersmaatregelen genomen, waardoor de kans op een incident wordt beperkt of uitgesloten.

Anbo Cool past de richtlijnen conform HACCP regelgeving toe in haar organisatie. Alle koel- en vriescellen worden professioneel gereinigd door middel van professionele, milieuvriendelijke reinigingsartikelen. Zo wordt de vorming van bacteriƫn onmogelijk gemaakt.Direct offerte aanvragen »

Kiest u ook voor HACCP en de gezondheid van de eindgebruiker

 


Koel- vriescellen voldoen aan HACCP

Anbo Cool past de richtlijnen conform HACCP regelgeving toe in haar organisatie. Alle koel- en vriescellen worden professioneel gereinigd
Lees verder...

Lees verder

Op iedere locatie

Anbo Cool beschikt over een modern en geoutilleerd wagenpark dat het mogelijk maakt om de koel- en vriescellen op iedere locatie te leveren.
Lees verder...

Lees verder

24/7 Full Service

24 uur per dag, 7 dagen per week full service via het controle center. Alle koel- en vries cellen worden gecontroleerd volgens de eisen van het voedsel en waren autoriteit (VWA).
Lees verder...

Lees verder

© 2019 Anbo Cool - Alle rechten voorbehouden

Realisatie: Affect Media