Bij Anbo Cool kunt u voor alle soorten koel- en vriescellen terecht!

Wij beschikken over een ruime voorraad koel- en vriescel panelen in verschillende diktes, 8 of 13 cm dik.

Hierdoor kan er op een voordelige manier een koel of vriescel samengesteld worden! Standaard zijn de koel- vriescellen voorzien van een bodem + dak. Wilt u de cel binnen of buiten plaatsen? Alles is mogelijk!

Wij raden echter wel altijd aan om deze cel van een nieuwe koel of vriesinstallatie te voorzien. Deze kunnen wij op aanvraag voor u verzorgen. Anbo Cool werkt met de insteekunits, split units van het Italiaanse merk Rivacold.

Ook voor combi- cellen kunt u bij ons terecht, wilt u 1 grote cel splitsen in een gedeelte koel, een gedeelte vries en wellicht ook voorzien van een toegangsdeur naar beide cellen? Ook dit is mogelijk!

Anbo Cool is gespecialiseerd in maatwerk. Bent u gebonden aan een bepaalde hoogte? Of bent u gebonden aan een bepaald budget? Bij Anbo Cool vind u altijd wat u wilt!

Nieuwsgierig naar wat Anbo Cool voor u kan betekenen? Vult u dan het naastgelegen aanvraagformulier in, omschrijf uw wensen, eventueel uw budget en wij voorzien u van een passend voorstel!Direct offerte aanvragen »

Opzoek naar een tweedehands koel- / vriescel?

 


Koel- vriescellen voldoen aan HACCP

Anbo Cool past de richtlijnen conform HACCP regelgeving toe in haar organisatie. Alle koel- en vriescellen worden professioneel gereinigd
Lees verder...

Lees verder

Op iedere locatie

Anbo Cool beschikt over een modern en geoutilleerd wagenpark dat het mogelijk maakt om de koel- en vriescellen op iedere locatie te leveren.
Lees verder...

Lees verder

24/7 Full Service

24 uur per dag, 7 dagen per week full service via het controle center. Alle koel- en vries cellen worden gecontroleerd volgens de eisen van het voedsel en waren autoriteit (VWA).
Lees verder...

Lees verder

© 2019 Anbo Cool - Alle rechten voorbehouden

Realisatie: Affect Media