Verkoop; nieuwe koel en vriescellen uit voorraad leverbaar !

Gaat uw voorkeur uit naar een eigen koel of vriescel? Of wilt u uw huidige voorziening vervangen?  Ook dit is mogelijk bij Anbo Cool!

Wij bieden u een ruime keuze uit nieuwe stekkerklare koel –en vriescellen.  Wij krijgen regelmatig gebruikte koel- en vriescel panelen aangeleverd. Hiermee kan op een voordelige manier een koel of vriescel samengesteld worden. Wij raden echter wel altijd aan om deze cel van een nieuwe koel of vriesinstallatie te voorzien.

Ook voor combi- cellen kunt u bij ons terecht, wilt u 1 grote cel splitsen in een gedeelte koel, een gedeelte vries en wellicht ook voorzien van een toegangsdeur naar beide cellen? Ook dit is mogelijk!

Anbo Cool verkoopt de cellen, nieuw of gebruikt, als bouwpakket ( u dient de cel dan zelf op te bouwen en te installeren ) maar ook compleet met transport, opbouwen en installatie ter plaatse.

Anbo Cool is o.a. verkoper van Mecfri, Missa, Poly en gebruikt voor de koel en vriesinstallaties producten van het merk Rivacold.

Geïnteresseerd in wat Anbo Cool voor u kan betekenen?

Ook geïnteresseerd in de koop van een nieuwe of tweede hands koel- en of vriescel? Dan kunt u ons bereieken op +31 (0)341 410 540 of maak gebruik van het contactformulier aan de rechterkant

 Direct offerte aanvragen »

Voordelige nieuwe / tweede hands koel- of vriescel?

 


Koel- vriescellen voldoen aan HACCP

Anbo Cool past de richtlijnen conform HACCP regelgeving toe in haar organisatie. Alle koel- en vriescellen worden professioneel gereinigd
Lees verder...

Lees verder

Op iedere locatie

Anbo Cool beschikt over een modern en geoutilleerd wagenpark dat het mogelijk maakt om de koel- en vriescellen op iedere locatie te leveren.
Lees verder...

Lees verder

24/7 Full Service

24 uur per dag, 7 dagen per week full service via het controle center. Alle koel- en vries cellen worden gecontroleerd volgens de eisen van het voedsel en waren autoriteit (VWA).
Lees verder...

Lees verder

© 2019 Anbo Cool - Alle rechten voorbehouden

Realisatie: Affect Media